Pro SSSSS ( pro Super Služebníky Stanového Stánku S

Kdo, co, kdy, jak... Aneb jak to viděla majkiii;-)

29. 8. 2007 20:22
Rubrika: Jaké to bylo ve stanu S | Štítky: majkiii

  Hned na začátek radši řeknu, proč tohle vůbec čtete. Jsou totiž dva důvody. Ten první- stále se mě někdo ptá, co kdo měl ve stanu S na starost a kdo že tam vůbec byl… Sice tedy samozřejmě, jako vzorová ukázka, máme společenství stanového týmu, avšak, jako nevzorový příklad, jsme se tam stejně ještě všichni nezaregistrovali… A ten druhý důvod? Já zase stále koukám na tenhle náš poloprázdný blog a strašně mě to štve. A tak se stalo to, co se stalo... V hlavě mé se zrodil vskutku „ženiální“ nápad… Nebojte, ono to není nic tak světaborního:) Jen vám popíšu, koho že jste vlastně mohli potkat v tom našem pěkném stánku S… Ale berte prosím v potaz, že to všechno psala osoba, která za nickem majkiii se skrývá. A holt je to tedy popis spíše subjektivní než objektivní. I když, při té mé píli jsem se často mlátila přes prsty, aby ty informace přespříliš subjektivní nebyly…:-D Ale stejně to neberte moc vážně;-)

  Jinak ale, ty můj stanový týme milý, koukejte sem někdo taky něco napsat, protože od nedávna mi signály.cz daly i možnost „odejít“:-D

  Ale radši necháme těch řečí o ničem a přejdem k věci. Kdo že to je ten stanový tým signály.cz? Tady to máte! Stručně, jasně, výstižně... A abecedně seřazeno;-)

  Cejsk– jediný člen, kterého i „před“ signály.cz já znala jsem;-) Nyní on ale svůj notebook od toho mého vzdálený dost měl, tož nevím:-D Jaj, nechám radši toho divného slovosledu:o) Tenhle kluk měl na svědomí hlavně to, že Clocknews se dostával k rukám Vašim… Ehm, tedy, k Vaši rukám;-) A nemůžu zapomenou, že Martin byl také člen nejužšího týmu. Ps: ten nejužší tým jsou ti lidé, kteří na signálech pracovali i před CSM, takový ti „zodpovědní“;o)

  Flo - Co bychom si bez něj počali? On flash totiž uměl a spoty nám vyráběl;-) A že mu to fakt šlo, to jste mohli vidět sami. Ps: A taky se s ním moc dobře povídalo…

  HejTi- vedle tohohle kluka jsem měla tu čest sedět:) Párkrát jsem tak mohla nakouknout do těch jeho programátorských klikyháků, které vyráběl. Hm, zajímavé to bylo, jen co je pravda:-) A tak obdiv k němu mám, že stará se nám o signály i dál:-D Jinak byl to on, na kterého se volalo právě v těch chvílích, kdy cokoliv nefungovalo:o) Jen tak mezi řečí, je to také druhý člen nejužšího týmu, koordinátor celého projektu a má na svědomí asi daleko víc věcí, než si dovedu představit;-) Ps: on ve stanu S i spal;-) Ps2: a furt mi říká ať se směju;-)

  Kacka - Kačka, to byla dobrá duše celého našeho stanu. Nejen, že jídlo nám nosila a jíst nám připomínala, ale starala se o nás i všemi jinými směry… A pak taky registrovala, fotila, smála se… Bez ní by to tam prostě nebylo ono;-)

  Kralik- Co o Jirkovi napsat? Prý štiplavé poznámky na něj mám;-) Nicméně byla s ním sranda, to se musí nechat (obzvláště když se nevyspal, nebo v brzkých hodinách ranních:). Ale když se vyspal, byl to zas ten milý koder:-P PS: A moc rád registroval;-) Jinak on byl hlavní šéf v propagaci;-) A vymyslel yo-yo… A také třetí člen nejužšího týmu… A to další už nepovím;-)

  Ililka – Hanka, Hanka… Ta na starosti propagační tým signálů měla, peníze za Clocknews vybírala a samozřejmě i pilně registrovala;-)

  Lidka – Lidka! Jak nás mile překvapila;-) Ráda tancuje a taky se ráda směje. I díky ní bylo ve stanu daleko líp:o) Jinak jako pravá členka stanového týmu registrovala od rána do večera;-) Ps: Prostě dělala OO diecézi čest:-D

  majkiii- no comment please;-) Někdy jí to moc mele… Mele? Hm, spíš ty písmenka jí moc ujíždí:-D Čtvrtá a jediná členka nejužšího týmu… Ps: Lidi, tak mi to koukejte vrátit;-)

  Pavel – Pavel, ten k nám přijel až z Olomoucké diecéze. Registroval, registroval, registroval… Až nakonec tři lidi najednou zvládal levou zadní;-)

  P@y@ - ve stanu S jste ho asi moc neviděli. Většinou byl totiž někde v trapu;-) Ps: Paya, toť bojovník za práva fotografů;-) O fotky se hlavně staral, pak také dost věcí vozil a zajišťoval… A samozřejmě- pátý a poslední člen nejužšího týmu:o)

  PetrKadlec – Petr, toť můj krajan… Jak říkám, v té naší plzeňské diecézi, tam máme samý skvělý a šikovný lidi;-)

  Robert - za pět minut dvanáct se profláklo, že umí programovat. A tak si ho vzali pod ochranná křídla a nyní má na starosti diskuze a asi ještě plno dalších věcí;-) Jinak na CSM jednak programoval, druhak taky honil ty, kteří se schovávali před objektivem… Byl to totiž i náš skvělý fotograf profilových fotek:o)

  Teepee  – On prestižní místo u autorizace měl:-D A bez jeho občasných prupovídek, by to tam rozhodně nebylo ono… Od něj zaznělo i to mocné „VEN“… Ps: teepee, toho prostě musíte znát. Dokud neznáte, nepochopíte;-)

  Tak to my všichni jsme… Tedy, z pohledu mého- tedy majkiii. Koho jsem urazila, má možnost mi to vrátit;-) No, radši budu končit , neb jde na mě nostalgie. Lidi, stýská se mi po těch časech… Co ale naděláme? Asi nic… Nebo že bychom ty naše signály.cz zase změnily??? :-D :-D :-D


 

Zobrazeno 1388×

Komentáře

Lidka

pájo, to znelo trochu výhružně:-)) (ale jako mam to chapat,jako kdyz budu potrebovat zlomit napr. ruku-mam se obratit na tebe,jo?) =D

pavel

To:Mioan - Cejsk kontaktoval docela hodně lidí o pomoc, avšak jen málo se jich přihlásilo.

Zobrazit 8 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio